Palvelut

Monipuoliset taloushallintopalvelut yrityksille

Kaikkien tavanomaisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi tarjoamme erin­omaista osaamistamme verotuksen, talouden ja rahoi­tuksen suunnittelun sekä raportoinnin palveluissa yhteistyössä Fennoan kanssa.

Tutustu lisää palveluihimme!

Kirjanpito

Oikein ja ajallaan.

Kirjanpitopalvelumme on pääsääntöisesti asiakassuhteidemme perusta. Teemme kirjanpitosi ja tilinpäätöksesi lainsäädännön mukaisesti, oikein ja ajallaan.

Neuvonta

Sinun parhaaksesi.

Taloushallinnon ja verotuksen neuvonta sisältyvät asiakkaidemme kirjanpitopalveluun. Meillä asiakassuhde rakentuu yrittäjän ja asiantuntijoidemme väliseen luottamukseen ja välittömään yhteistyöhön.

Palkanlaskenta

Joustavasti ja helposti. 

Meiltä saat yrityksesi palkkahallinnon palvelut haluamassasi laajuudessa. Toteutamme palkanlaskentasi verkkopalkkahallintona - palkanlaskenta sujuvasti kokonaan sähköisesti verkossa toteutettuna!

Suunnittelupalvelut

Säästä rahaa ennakoimalla.

Liiketoiminnan kehittäminen ja muutostilanteet vaativat onnistuakseen hyvää suunnittelua. Huono vero- ja taloussuunnittelu tulevat yritykselle kalliiksi

Ostolaskut

Paperitta paremmin.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön verkkoratkaisut ostolaskujesi hallintaan. Selainpohjainen ostolaskujärjestelmä mahdollistaa täysin paperittoman ostolaskujen hallinnan. Yrityksesi laskut hyväksyt ja maksat halutessasi yhdellä klikkauksella.

Myyntilaskut

Helppoa kuin heinänteko

Myyntilaskutukseen tarjoamme verkkossa toimivaa helppokäyttöistä myyntilaskutus- ja myyntireskontrasovellusta. 

Raportointi

Tieto on voimaa.

Kirjanpitopalveluumme sisältyy dynaaminen laskelma­muotoinen perusraportointi. Tarjoamme tämän lisäksi helposti nähtävillä olevaa analysoitua ja visualisoitua raportointia tärkeimmistä tunnusluvuista asiakkaillemme halutulla aikajaksolla.

Arkistosi verkossa

Langat omissa käsissä.

Asiakkaanamme saat käyttöösi Fennoan arkiston, jonne tallennat kaikki yrityksesi tärkeät dokumentit.

Keitä me olemme?

Vieritä ylös